header2

Churros

flag spanishVersión en Español 

INGREDIENTS:

  • 2 cups of flour
  • 2 cups of water
  • 1/2 cup of butter
  • Sugar
  • Cinnamon
  • Frying oil

 

DIRECTIONS:

  1. Boil the water and when it boils add the butter, and then the flour,
  2. Turn off the heat and mix everything
  3. Next, fill a pastry bag with the dough
  4. Put to the oil heat in a pan
  5. Place the dough pieces of about 13cm long
  6. and fry them in oil until they are golden brown
  7. Make a mixture of sugar and cinnamon, then roll the churros in it once fried

NOTE: Can be served with cajeta, Nutella or condensed milk.

 


VERSION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES:

  • 2 tazas harina
  • 2 tazas de agua
  • 1/2 taza de mantequilla
  • Azúcar
  • Canela
  • Aceite para freir

PREPARACION

  1. Hervir el agua y cuando suelte el hervor añadir la mantequilla, y después el harina,
  2. Apagar el fuego e integrar todo
  3. Meter la masa en una duya
  4. Poner a calentar el aceite en una sartén
  5. Colocar el la sartén pedazos de masa con la duya de unos 13 CMS de largo
  6. Freír en aceite hasta que estén dorados
  7. Hacer una mezcla de azúcar con canela y revolcar los churros una vez fritos

NOTA: Se pueden servir con cajeta, nutela o leche condensada.

Add comment


Security code
Refresh