header2

Chicken with poblano chilli julienne strips / Pollo con Rajas de chile Poblano

INGREDIENTS:
  • 1 chicken breast cut in fajitas
  • 4 poblano peppers roasted and in strips
  • 1 cup of milk
  • 1 can of Corn Grains
  • 1/4 Cream
  • Salt and pepper
 
DIRECTIONS:
  1. Roast the chilis directly to the fire, ensuring that they roast on all sides
  2. Put the roasted chilis in a plastic bag and let them stay for about 30 minutes there.
  3. Remove the chilis from the bag and remove the burned skin, leaving the soft inner parts.
  4. Cut into strips
  5. Salt and pepper the chicken fajitas in a pan.
  6. Once the fajitas are cooked, add the chilli poblano slices, corn kernels and cook for a few minutes.
  7. Add the cream and season, add some extra flavour with a bit of chicken broth powder if you have any.
 
VERSIÓN EN ESPAÑOL
 
INGREDIENTES:
  • 1 pechuga de pollo cortada en fajitas
  • 4 Chiles poblanos asados y en tiras
  • 1 taza de leche
  • 1 lata de Granos de elote
  • 1/4 Crema
  • Sal y Pimienta al gusto
 
INDICACIONES:
  1. Asar los chiles directamente al fuego de la estufa, procurando que queden asados por todos lados
  2. Meter los chiles asados en una bolsa plástica y dejar que se suden por unos 30 minutos
  3. Sacar los chiles de La Bolsa y quitar la piel quemada, quedará la pier interna suave.
  4. Cortar en tiras
  5. Salpimentar y asar las fajitas de pollo en un sartén
  6. Una vez cocidas las fajitas, agregar las rajas de poblano, los granos de elote y cocinar por unos minutos.
  7. Añadir la crema, rectificar sazón y salpimentar, si se prefiere puede añadirse un poco de caldo de pollo en polvo.

Add comment


Security code
Refresh