tittle

Pineapple Flower / Flores de Piña

The easiest recipe on earth! Still, always delicious 😊 Ingredients:
  • 1 piece of pineapple
Preparation: 1. Cut the ends of the pineapple and remove the skin.
2. With a Parisian, remove the pineapple dimples.
3. Cut very thin slices of pineapple, place them on a silicon mat.
4. Bake pineapple at 100 ° C for 60 minutes or until dehydrated. Remove them from the mat and place them in a mould for cupcakes, so that they have the shape of a flower.
5. Bake the pineapples again at 100 ° C for 30 minutes or until they are translucent. Be careful not to get burned.
6. Place a point of whipped cream on top of the cupcakes. Ride on top of these the pineapple flower.
 
 
Ingredientes:
  • 1 pieza de piña
Preparación:
1. Corta los extremos de la piña y retírale la piel.
2. Con un parisien, retírale los hoyuelos a la piña.
3. Corta rebanadas muy delgadas de piña, colócalas en un tapete de silicon.
4. Hornea la piña a 100° C por 60 minutos o hasta que estén deshidratadas. Retíralas del tapete y colócalas en un molde para cupcakes, para que tengan la forma de una flor.
5. Hornea de nuevo las piñas a 100° C por 30 minutos o hasta que estén traslucidas. Ten cuidado que no se te quemen.
6. Coloca un punto de crema batida en la parte superior de los cupcakes. Monta encima de estos la flor de piña.