tittle

Nutella Cakes / Pastelitos de Nutella

This is a very delicious and easy recipe! We think you're gonna love it :) Ingredients:
  • 1 Egg
  • Nutella
  • Powdered sugar
  • Puff pastry dough
Preparation:
  1. Preheat the oven to 200ºC (400ºF)
  2. Coat the counter with powdered sugar and spread the pastry on top of it
  3. Sprinkle powdered sugar on top of the pastry dough,  then roll with a rolling pin to smooth it out
  4. Cut the dough into circles with a cookie cutter
  5. Put the Nutella in a pastry bag and squeeze a portion of Nutella on the centre of half of the circles
  6. Beat the egg. Using a brush, brush the edges of the dough circle (the one with Nutella on it) and then place a plain dough circle on top, pressing the sides together to seal it shut
  7. Place the biscuits on a tray and brush the tops with the egg
  8. Put the tray in the oven for 20 minutes or until golden brown

  Ingredients:
  • Hojaldre;
  • 1 huevo;
  • Nutella;
  • Azúcar glas.
Preparación:
  1. Ponemos azúcar glas sobre la mesa y extendemos encima el hojaldre ponemos por encima azúcar glas y con un rodillo alisamos la superficie;
  2. Cortamos círculos con ayuda de un cortapastas;
  3. Ponemos nutella en una manga pastelera y vamos colocando una porción en el centro de la mitad de los círculos;
  4. Batimos el huevo y con una brocha untamos el borde del círculo donde está la Nutella, colocamos otro círculo encima y presionamos con los dedos los bordes para que sellen bien;
  5. Ponemos en una bandeja de horno y los untamos por encima de huevo batido;
  6. Precalentamos el horno a 200° y los horneamos unos 20 minutos hasta que estén dorados;
  7. Una vez fríos los adornamos con azúcar glas.