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Vegan Nuggets / Nuggets Veganos

For the chickpea mixture:

  • 1 can of garbanzo beans (chickpeas) rinsed, drained and dried with paper towels;
  • 1 green onion (chives);
  • 1 clove garlic;
  • 1/2 teaspoon salt;
  • 1/4 teaspoon of pepper;
  • 1 cup of fresh parsley.

For the carrot mixture:

  • 1 large carrot;
  • Sliced ​​mushrooms.

To make veggie nuggets:

  • 1 tablespoon of ground flax seed mixed with 3 tablespoons of water (let it rest for 10 minutes);
  • 1/4 cup of all-purpose flour;
  • 1/4 cup of vegan bread crumbs;
  • Salty pretzels;
  • Oil.

For the sauce:

  • 1 tablespoon of mustard;
  • 2 tablespoons of agave syrup;
  • ½ cup of white vinegar;
  • ¼ cup vegan mayonnaise;
  • ¼ cup of vegan cream.

  INSTRUCTIONS: 1.. In the bowl of a processor, crush the pretzels in a thin crumb. Place on a flat plate; 2. In a food processor, add the chickpeas, green onion, parsley, salt, pepper and garlic. Press several times until it is a thick mixture. Remove to a large bowl; 3. It is not necessary to clean the processor, just add the carrots and mushrooms (it is imperative that the mushrooms are completely dry). Repeat until finely chopped; 4. Add to the chickpea mixture; 5. Add the flax seed mixture, flour and bread crumbs and stir to combine with the chickpea mixture. If it looks moist, add more flour or bread crumbs (wet your hands so that it's easier to shape the nuggets); 6. Place 1 tablespoon of the mixture directly on the bread crumbs. You can form the nuggets by hand or use an oval cookie cutter; 7. Cover the nuggets completely with the pretzel crumbs; 8. Heat a pan medium high heat and add the oil; 9. Add the nuggets to the pan and fry until golden, on one side. Turn and repeat; 10. Place them on paper towels to cool and the remove them; 11. Combine all the ingredients for the sauce and serve the nuggets with it.


 

INGREDIENTES:

Para la mezcla de garbanzo:

  • 1 lata de garbanzos (garbanzos) enjuagados, escurridos y secados con toallas de papel;
  • 1 cebolla verde (cebollín);
  • 1 diente de ajo;
  • 1/2 cucharadita de sal;
  • 1/4 cucharadita de pimienta;
  • 1 taza de perejil fresco.

Para la mezcla de zanahoria:

  • 1 zanahoria grande;
  • Champiñones en rodajas.

Para hacer los nuggets veggie:

  • 1 cucharada de semillas de lino molido mezclado con 3 cucharadas de AGUA dejar; reposar durante 10 minutos;
  • 1/4 taza de harina para todo uso;
  • 1/4 taza de migas de pan vegano;
  • Pretzels salados;
  • Aceite.

Para la salsa:

  • 1 cucharada de mostaza;
  • 2 cucharadas de jarabe de agave;
  • ½ taza de vinagre blanco;
  • ¼ taza mayonesa vegana;
  • ¼ taza de crema vegana.

INSTRUCCIONES:

1. En un procesador, triture los pretzels en una miga fina. Coloque en un plato plano;

2. Agregue los garbanzos, la cebolla verde, el perejil, la sal, la pimienta y el ajo al procesador. Repita varias veces hasta que sea una mezcla gruesa. Retire a un tazón grande;

3. No es necesario limpiar el procesador, solo agrega las zanahorias y los champiñones. (es importante que los champiñones estén completamente secos). Procese hasta que esté finamente picado;

4. Agregue a la mezcla de garbanzo;

5. Agregue la mezcla de semillas de lino, la harina y las migas de pan y revuelva para combinar con la mezcla de garbanzo. Si parece húmedo, agregue más harina o pan. Las manos húmedas facilitan trabajar con la mezcla;

6. Coloque 1 cucharada de la mezcla directamente en las migas de pan. Puede formar los nuggets a mano o usar el cortador de galletas ovalado;

7. Cubra completamente los nuggets en las migas de pretzel;

8. Caliente una sartén a fuego medio alto y agregue el aceite adecuado para freír en sartén;

9. Agregue los nuggets a la sartén y fría hasta que estén dorados, por un lado. Voltee y repita;

10. Coloque los nuggets en toallas de papel hasta que se enfríen y mueva a un plato;

11. Combine todos los ingredientes para la salsa y sirva com elle.

Pineapple Flower / Flores de Piña

The easiest recipe on earth! Still, always delicious 😊 Ingredients:
  • 1 piece of pineapple
Preparation: 1. Cut the ends of the pineapple and remove the skin.
2. With a Parisian, remove the pineapple dimples.
3. Cut very thin slices of pineapple, place them on a silicon mat.
4. Bake pineapple at 100 ° C for 60 minutes or until dehydrated. Remove them from the mat and place them in a mould for cupcakes, so that they have the shape of a flower.
5. Bake the pineapples again at 100 ° C for 30 minutes or until they are translucent. Be careful not to get burned.
6. Place a point of whipped cream on top of the cupcakes. Ride on top of these the pineapple flower.
 
 
Ingredientes:
  • 1 pieza de piña
Preparación:
1. Corta los extremos de la piña y retírale la piel.
2. Con un parisien, retírale los hoyuelos a la piña.
3. Corta rebanadas muy delgadas de piña, colócalas en un tapete de silicon.
4. Hornea la piña a 100° C por 60 minutos o hasta que estén deshidratadas. Retíralas del tapete y colócalas en un molde para cupcakes, para que tengan la forma de una flor.
5. Hornea de nuevo las piñas a 100° C por 30 minutos o hasta que estén traslucidas. Ten cuidado que no se te quemen.
6. Coloca un punto de crema batida en la parte superior de los cupcakes. Monta encima de estos la flor de piña.

Sweet Rice / Arroz con Leche

This recipe comes from Portugal and it's one of the most traditional desserts you can eat there! Super easy to cook it and very very delicious 😋 they call it the 'grandma's recipe' Ingredients:
  • 2 Cups of rice;
  • 3 Cups of water;
  • 1Lt of milk;
  • 12 Scoops of sugar;
  • Lemon zest;
  • I tea scoop of butter;
  • 2 Egg yolk;
  • Cinnamon powder;
Preparation:
  1. In a pot cook the rice with the 3 cups of water;
  2. When the rice's almost cooked, add the milk (a bit warm), the lemon zest and the butter;
  3. Let it cook for about 20 minutes, always steering and keep the temperature low;
  4. When it's creamy, add the sugar and steer;
  5. In the end, in a separate bowl, add a bit of rice to the egg yolk (to make sure they don't cook) and then steer - add it back to the pot.
Wait until it cools down! Add the cinnamon as you wish :)
  Esta receta proviene de Portugal y ¡es uno de los postres más tradicionales de esa hermosa tierra! Super fácil de cocinar y muy, muy delicioso que llaman la "receta de la abuela" Ingredientes:
  • 2 tazas de arroz;
  • 3 tazas de agua;
  • 1 Lt de leche;
  • 12 cucharadas de azúcar;
  • Ralladura de limón;
  • 1 cucharada de té de mantequilla;
  • 2 yemas de huevo;
  • Canela en polvo;
Preparación:
  1. En una olla cocinar el arroz con 3 tazas de agua;
  2. Cuando el arroz está casi cocido, añadir la leche (entibiada), la ralladura de limón y la mantequilla;
  3. Dejarlo cocinar durante unos 20 minutos, moviendo siempre y manteniendo la temperatura baja;
  4. Cuando la mezcla esté cremosa, añadir el azúcar y mezclar bien;
  5. Al final, en un recipiente aparte, añade la yema de huevo y un poco de la mezcla de arroz, bátelo rápido (para evitar que la yema se cocine) y añádelo al resto del arroz
  6. ¡Déjalo enfriar y añade tanta canela como quieras :)