Caramel Pudin

This delicious dessert it's so easy to do and so tasty! You might like to have it with fruit or just plain, as you wish. Try it with your friends and let us know how it went 🙂 Ingredients:
  • 2 LT Milk
  • 1/2 LT Caramel
  • 8 Spoons cornstarch
Directions:
  • Mix the ingredients: milk and the caramel;
  • Dissolve the cornstarch in a glass of water;
  • Add it to the previous mix;
  • Boil the mix until it's consistency is thick.
Serve in individual pudding containers (glass) and keep it at least for 2 hours in the fridge before serving it.
  ¡Este delicioso postre es súper fácil de hacer y sabe muy bien! Quizá te agrade comerlo con un poco de fruta o solo, como tú lo desees. Pruébalo con tus amigos y dinos qué tal estuvo 🙂 Ingredientes:
  • 2 lts leche
  • 1/2 lt cajeta
  • 8 cucharadas de maicena
Instrucciones:
  • Mezclar los ingredientes: leche y cajeta;
  • Disolver la maicena en un vaso de agua;
  • Agregar la maicena disuelta a la mezcla anterior;
  • Hervir la mezcla hasta que espese.
Servir en refractarios individuales de postre y refrigerar al menos 2 horas antes de servir.